Snickare Karlstad

Renovering, tillbyggnad och nybyggnad •

Om oss

Hantverkare med lång erfarenhet

Team i Kil AB är ett företag som grundades 2006 av Mattias Johansson. Tack vare den entreprenörsanda och yrkeskunnighet som finns inom företaget har vi kunnat växa i en snabb takt och anlitas flitigt av kunder med varierande behov. I dag är det tre duktiga snickare som arbetar på företaget, varav alla har varit verksamma inom branschen hela yrkeslivet. Det bådar för kvalitet, en bra service och resultat som ligger i linje med vad våra uppdragsgivare beställt.

Entreprenad är vår styrka

Vi på Team i Kil AB erbjuder entreprenad och detta är möjligt eftersom vi har flertalet lokala samarbetspartners vars expertis kommer väl till hands där vår egen inte räcker till. Vi samarbetar bland annat med målare, byggvaruhandlar och med färgbutiken Colorama. Det gör att våra kunder får hållbara produkter och material till ett rättvist pris. Vår personal finns naturligtvis tillgängliga för råd kring inredning- och materialval.

Om snickare karlstad

Vi värdesätter nöjda kunder

En bidragande faktor till att vårt företag har blivit så framgångsrikt är att vi värdesätter nöjda kunder och avslutar därför inte heller ett arbete innan vi vet att vi levt upp till alla krav. Vi utlovar alltid hjälp av noggranna och effektiva hantverkare som kan sina områden.

Privatpersoner får gärna använda ROT-avdraget för de arbeten vi utför för att sänka kostnaderna för arbetet.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en snickare i Karlstad som kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra.

  Adress
  Illberg 19
  665 91 Kil

  Telefon
  010-551 74 43

  E-post
  offert@snickarekarlstad.se

  Orgnr
  556707-7085

OM OSS

När du söker efter en snickare i Karlstad som kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra.

Snickarekarlstad.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Team i kil AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Illberg 19
665 91 Kil

010-551 74 43

offert@snickarekarlstad.se

Orgnr:
556707-7085