Snickare Karlstad

Renovering, tillbyggnad och nybyggnad •

Om ROT-avdraget

Skatteavdrag för byggarbeten

Sedan 1990-talet har privatpersoner som äger den fastighet de bor i fått möjligheten att nyttja en skattesubvention för renoveringar, ombyggnationer samt tillbyggnationer. Den myndighet som kontrollerar avdraget i Sverige är Skatteverket, och de gör gällande att fastigheten som arbetet skall utföras i bör vara äldre än fem år för att man skall kunna använda ROT när man anlitar en snickare i Karlstad. Om man bor i en villa är även arbeten i direkt anslutning till fastigheten godkända, och om man bor i en bostadsrätt måste arbetet ske inuti själva bostaden.

Yrkeskunniga hantverkare till ett bättre pris

Tack vare ROT-avdraget kan ni som exempelvis vill renovera kök eller badrum anlita oss på Snickare Karlstad och enbart betala 70 % av våra arbetskostnader. Som mest får man göra avdrag på 50 000 kronor varje kalenderår, men eftersom avdraget är personligt ökar den maximala summan i de fall man är fler ägare till fastigheten. Det går inte att få ett större avdrag än det belopp man har betalat in i skatt till staten under året.

ROT dras av på fakturan

Som seriösa och F-skattebetalande snickare i Karlstad är vi glada över att kunna erbjuda våra kunder ROT-avdraget. Om ni väljer att använda det drar vi av den summa ni är berättigade till att få på fakturan, och därefter rapporterar vi in vilken summa ni fått till Skatteverket.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en snickare i Karlstad som kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra.

  Adress
  Illberg 19
  665 91 Kil

  Telefon
  010-551 74 43

  E-post
  offert@snickarekarlstad.se

  Orgnr
  556707-7085

OM OSS

När du söker efter en snickare i Karlstad som kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra.

Snickarekarlstad.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Team i kil AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Illberg 19
665 91 Kil

010-551 74 43

offert@snickarekarlstad.se

Orgnr:
556707-7085