Snickare Karlstad

Renovering, tillbyggnad och nybyggnad •

Nybyggnation

Ni är alltid välkomna att vända er till oss för att få hjälp med all slags nybyggnation. Vi på Snickare Karlstad har kunskapen och behörigheterna som krävs för att uppföra både större och mindre byggnader från grunden, och vi kan även vara behjälpliga om ni vill göra en tillbyggnad för att få en större boyta. Vårt arbete sker alltid i enlighet med gällande säkerhetsföreskrifter och vi är noga med att elektriker och VVS-montörer är utbildade och certifierade.

Entreprenad när ni skall bygga hus i Karlstad

Att bygga nytt hus är ett stort projekt och det är viktigt att allting blir uppfört i enlighet med de ritningar som finns. Vi följer alltid ritningar och i de fall ni inte några kan vi hjälpa er ta fram lämpliga sådana. Eftersom vi samarbetar med ett byggvaruhus kan vi också erbjuda er prisvärt byggmaterial som håller en hög kvalitet, och som gör det möjligt för er att få precis det material ni vill ha. Vi åtar oss nybyggnation på entreprenad vilket betyder att vi ansvarar för alla delar av arbetet.

Nybyggnation

En byggfirma för nybyggnation i Karlstad

När ni anlitar oss kommer vi se till att rätt mängd byggmaterial finns på plats. Utöver det kommer vi även:

 • Förse er med en kontaktperson för arbetet
 • Ta hand om grovstädning när vi är klara
 • Utföra arbetet inom de tidsramar vi har kommit överens om

Nybyggnation av villa till ett bra pris

Tack vare våra många samarbetspartners kan vi hålla kostnaderna för våra tjänster på en rimlig nivå. När ni skall göra en nybyggnation i Karlstad, oavsett om det gäller ett hus, garage eller något annat projekt, kan vi skicka en kostnadsfri offert till er innan ni avgör om ni vill ge oss förtroendet att utföra själva arbetet. Vi anlitas även flitigt för renovering i Karlstad och även då utför vi arbetet på entreprenad, allt för att det skall kännas enkelt för er som är våra kunder.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en snickare i Karlstad som kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra.

  Adress
  Illberg 19
  665 91 Kil

  Telefon
  010-551 74 43

  E-post
  offert@snickarekarlstad.se

  Orgnr
  556707-7085

OM OSS

När du söker efter en snickare i Karlstad som kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra.

Snickarekarlstad.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Team i kil AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Illberg 19
665 91 Kil

010-551 74 43

offert@snickarekarlstad.se

Orgnr:
556707-7085