Snickare Karlstad

Renovering, tillbyggnad och nybyggnad •

Renovering

Vi på Snickare Karlstad åtar oss gärna att utföra er renovering, oberoende av det nuvarande skicket på fastigheten. När ni ber oss renovera ett eller flera rum i er bostad inleder vi med ett personligt möte så att ni får chansen att förklara vad ni vill ha vår hjälp med. Eftersom vi är erfarna snickare kan vi också förändra planlösningen i fastigheten så att den blir så optimal som möjligt. Vi hjälper er gärna hitta praktiska lösningar på era önskemål!

En korrekt utförd badrumsrenovering i Karlstad

När man renoverar en fastighet är det viktigt att alla delar av arbetet blir gjorda korrekt för att man inte skall drabbas av framtida problem. Ett exempel på det här är exempelvis när man skall renovera badrum. Då är det viktigt att tätskikt blir installerat korrekt och att vattenavrinningen på golvet är fungerande så att man inte drabbas av fuktskador och översvämning. Även när man behöver renovera fönster måste man se till att ventilationen och luftgenomströmningen blir rätt gjord. Alla de här sakerna är sådant som vi är kunniga inom, för er trygghets skull.

Renovering

Renovering i Karlstad på entreprenad

När vi får glädjen att renovera badrum, kök eller något annat utrymme utförs arbetet på entreprenad.

 • Vi tar ansvar för arbetet från början till slut
 • Vi kontrakterar hantverkare med nödvändiga certifikat
 • Efter avslutat arbete går vi igenom det tillsammans med er

Vi har bra priser för renovering i Karlstad

Som byggfirma är vi noga med att hålla en tydlig och ärlig kommunikation med våra kunder från början till slut. Som en led i den strävan erbjuder vi också en kostnadsfri offert som ni får ta emot innan ni anlitar oss. I den framgår vårt pris för renovering baserat på de önskemål ni har. Anlitar ni oss som privatpersoner får ni naturligtvis använda er av ROT-avdraget för att sänka våra arbetskostnader med 30 %. Om ni väljer att använda ROT för er renovering i Karlstad drar vi av det beloppet på er faktura.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en snickare i Karlstad som kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra.

  Adress
  Illberg 19
  665 91 Kil

  Telefon
  010-551 74 43

  E-post
  offert@snickarekarlstad.se

  Orgnr
  556707-7085

OM OSS

När du söker efter en snickare i Karlstad som kan ta sig an allt som har med snickerier och byggarbeten att göra.

Snickarekarlstad.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Team i kil AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Illberg 19
665 91 Kil

010-551 74 43

offert@snickarekarlstad.se

Orgnr:
556707-7085